Lusy :

Met haar 90 ! lentes onze oudste klant.
Door geregeld 15  tot 20 mnuten op de fiets te bewegen, is mijn mobiliteit  veel beter geworden. Bedankt Miriam voor de goede begeleiding.

Lydia :

Im Frühling letzten Jahres habe ich mich bei Perfect Fit angemeldet. Meine Hosen zwickten, durch das viele Sitzen bei der Arbeit fühlte ich mich wie „eingerostet“. Mir war klar, dass ich es alleine nicht schaffen würde, den inneren Schweinehund anzugehen, also suchte ich nach einer Alternative. Schon das erste Gespräch mit der Eigentümerin und Trainerin Miriam hat mir geholfen, endlich den inneren Schweinehund anzugehen. Inzwischen ist noch kein Jahr vergangen und ich habe 10 kg abgenommen. Aber das Beste ist, dass ich mich jetzt viel wohler in meiner Haut fühle. Bei Perfect Fit habe ich genau die passende Kombination gefunden: kompetente Beratung durch die Trainerin Miriam, einen individuellen Trainingsplan, abgestimmt auf meine Problemzonen, und einen Trainingsort, an dem man sich wirklich wohl fühlt. PS .. Meine Hosen musste ich inzwischen durch neue ersetzen, weil sie mir zu groß geworden sind .

Janice :

Een echte aanrader voor iedereen die gewicht wil verliezen! Wekelijks een half uurtje TFM cabine én een half uurtje Better Belly hebben mij in 3 maanden tijd geholpen om fitter en slanker te worden. Ruim 8 kg aan gewicht verloren en in totaal 60 cm, mede dankzij Perfect Fit! Heel erg bedankt Miriam voor de vele tips en goede begeleiding.

Lydia :

Im Frühling letzten Jahres habe ich mich bei Perfect Fit angemeldet. Meine Hosen zwickten, durch das viele Sitzen bei der Arbeit fühlte ich mich wie „eingerostet“. Mir war klar, dass ich es alleine nicht schaffen würde, den inneren Schweinehund anzugehen, also suchte ich nach einer Alternative. Schon das erste Gespräch mit der Eigentümerin und Trainerin Miriam hat mir geholfen, endlich den inneren Schweinehund anzugehen. Inzwischen ist noch kein Jahr vergangen und ich habe 10 kg abgenommen. Aber das Beste ist, dass ich mich jetzt viel wohler in meiner Haut fühle. Bei Perfect Fit habe ich genau die passende Kombination gefunden: kompetente Beratung durch die Trainerin Miriam, einen individuellen Trainingsplan, abgestimmt auf meine Problemzonen, und einen Trainingsort, an dem man sich wirklich wohl fühlt. PS .. Meine Hosen musste ich inzwischen durch neue ersetzen, weil sie mir zu groß geworden sind.

spreuk 1

Marina :

Zo trots op Marina Ze ging nog steeds door met de begeleiding van Perfect Fit!, nadat ze na 3 mnd al 10 kg kwijt was en bijna 50 cm in totale omvang!!
Nu heeft Marina in totaal 17 kg en 79 cm in totale omvang afgetraind. hier zie je het resultaat Geweldig !!!

marina

Lusanne :

2 maanden na mijn zwangerschap gestart met 2 keer per week sporten. De TFM cabine in combinatie met de betterbelly en het resultaat na 10 keer: 44 cm kwijt! Nu sta ik 1 keer per week op de loopband en ben ik in totaal 10 kilo kwijtgeraakt in 3.5 maand. Nog 3 kilo te gaan maar dat gaat zeker lukken met het advies van Miriam. Dit was me zeker niet gelukt zonder goed advies maar als je weet dat je in het weekend eens mag zondigen en doordat je let op wat je eet, dan proef je ook nog eens hoe lekker eten is.
Miriam bedankt!!

Robby :

38 jaar. Half augustus begonnen. Eerst met de TFM cabine en Betterbelly, en daarna overgestapt op alleen de Betterbelly, en ben in vier maanden 11 kg afgevallen.

Sandra :

35 jaar. Ik heb een dochter van 8 maanden en samen met mijn man Robby ben ik bij Perfect Fit begonnen en de begeleiding is professioneel. Je voeding wordt besproken en er word een aangepast sportprogramma voor je samengesteld. Ik ben trots dat ik 7,5 kg  en 56 cm in omtrek kwijt ben en ik voel mij fitter dan ooit.

Marie-Louise :

65 jaar. Ik ben bij Perfect Fit begonnen en dacht eerst dat ik het niet aankon, maar het tegendeel is waar. De TFM cabine, in combinatie met de loopband houd ik goed vol en het resultaat mag er zijn. Ik ben nu 3 maanden verder en ben 8 kg afgevallen en 58 cm in omvang kwijt. Geweldig en ik ga gewoon door! Miriam bedankt.

Henriette :

59 jaar. Ik heb mijn knieen versleten, waardoor ik aangepast moet sporten. In de TFM cabines kun je spierversterkende oefeningen liggend uitvoeren en de resultaten zijn geweldig. Ik krijg er veel complimenten en energie voor terug.

Linzia :

Ik heb geen overgewicht maar wilde graag wat figuurcorrectie. Ik doe 2 keer per week de TFM cabines wat ik erg goed vind en ben na 10 sessies 21 cm van mijn omvang kwijtgeraakt. De huid word strakker en de contouren mooier.

Sonja :

Hallo, ik wil graag mijn mening geven. Ik ben begonnen bij Perfect Fit omdat ik op bepaalde plaatsen van mijn lichaam mijn figuur wilde verbeteren. En dat is behoorlijk gelukt. Ik ben al 22 cm verloren. Toppie!

spreuk 3

Cathy :

Ik wil graag iets vertellen over hoe goed het sporten bij PERFECT-FIT mij doet.
Ik ben 22 kg afgevallen en voel me geweldig. Toen ik begon had ik maat 46 en nu, bijna niet te geloven, heb ik broekmaat 38.
Mijn figuur is ontzettend verbeterd en ik voel mij gewoon fit en vitaal en dat bij een leeftijd van 60 jaar. Ik heb een prima balans bereikt tussen sporten en eten en kan jullie melden dat mijn gewicht ook stabiel blijft.
Dit alles was mij niet gelukt zonder de geweldige begeleiding van MIRIAM. Zij is een super coach op het gebied van bewegen en voeding. Zij stelt voor mij een individueel programma samen voor wat betreft de oefeningen, daarbij geeft zij ook zeer bruikbare voedingsadviezen die in de praktijk gemakkelijk zijn uit te voeren. Zij motiveert iedereen op een zeer vriendelijke en inspirerende manier.
Ik raad iedereen aan om op deze zeer verantwoorde manier te gaan bewegen, je wordt er gewoon een gezonder en energieker mens van. Ik vind dan ook dat MIRIAM het geweldig doet. Uiteraard gaat alles niet vanzelf, je moet er wel voor willen gaan.
Maar met zo’n begeleiding en de fraaie inrichting van de studio kunnen positieve resultaten niet uitblijven.
Een tijdje geleden ben ik via MIRIAM in contact gekomen met MOA.
MOA is een voedingssupplement dat het fundament vormt voor een goede gezondheid.
Het is uniek samengesteld en geproduceerd, gemaakt met 34 van ’s werelds meest krachtige ingrediënten. Het biedt preventie en bescherming die we allemaal zoeken en geeft mij veel meer energie en weerstand en het heeft een uitstekend effect op mijn spijsvertering en de daarmee samenhangende werking van de darmen.
Kortom ik wilde even kwijt dat ik heel erg tevreden ben over PERFECT-FIT en dat ik iedereen kan aanraden om te starten met bewegen en als je nog twijfelt het op zijn minst te proberen. Ik ben ervan overtuigd dat succes verzekerd is.

Theo :

69 jaar. In 4 maanden tijd ben ik 8 kg afgevallen. De omvang van mijn buik is door de betterbelly drastisch verminderd, en in combinatie met het voedingsadvies van Miriam is mijn kledingmaat van XXL naar L gegaan.
Klasse !

Nancy :

41 jaar. Door 2 keer in de week in de TFM cabines te sporten ben ik in 2 maanden tijd 10 kg afgevallen.
Super.

Nicole :

Na 10 keer TFM en Betterbelly ben ik 4 kg en 38 cm kwijtgeraakt.
Te gek. Ik blijf doorgaan.

Monica :

Na drie maanden TFM en Betterbelly ben ik 5 kg lichter en 40 cm in omvang kwijt.

Karin :

Ik sport in de TFM cabines en met de Betterbelly en ben hierdoor 27 cm afgevallen en de vetmassa is van 36 naar 29 gegaan.
Heerlijk.

Caroline :

48 jaar. Ik ben, door intensief te sporten in de TFM cabines in  7 maanden tijd 10 kg afgevallen en ben 68 cm in omvang kwijtgeraakt. Bedankt Miriam voor de goede begeleiding.

Monique :

33 jaar.Ik ben nu 4 maanden bezig en ben nu al 9 kg afgevallen en heb 61 cm in omvang verloren. Geweldig!

Els :

Ik had geen overgewicht, maar ben toch na twee maanden sporten met de bettterbelly en de TFM cabine 5 kg en 13 cm in omvang kwijtgeraakt

Monique :

Ik ben 41 jaar en sport heel veel. De TFM methode was voor mij onbekend. Boven verwachting ben ik met deze methode 8 kg afgevallen en 64 cm in omvang. Mijn vetmassa is aanzienlijk minder geworden en de spiermassa meer. Dit alles in 3 maanden tijd. Ongelooflijk.

spreuk 2

Mandy :

Omdat ik volgend jaar ga trouwen ben ik 5 maanden geleden bij Perfect Fit begonnen om een paar kilos kwijt te raken. Ik ben nu 12,2 kg afgevallen, en 80 ! cm in omvang. Ik ben van maat 44 naar maat 36 gegaan. Dit is echt fantastisch. Door het sporten lijkt het wel alsof ik nog meer kilos kwijt ben. Ik blijf gewoon doorgaan onder de begeleiding van Miriam.

Solange :

Ik ben 47 jaar en wilde graag wat meer conditie en spieren opbouwen. Door middel van de TFM cabines ben ik in 5 weken tijd 2,5 kg en 22 cm afgevallen. Ik blijf hiermee doorgaan.

Vannessa :

29 jaar. Samen met mijn moeder ben ik bij Perfect Fit begonnen, en na 5 weken ben ik 4 kg afgevallen en in omvang 34 cm. Ik heb nu een mooi gezond gewicht en voel mij goed. Dank je wel.

Manon :

42 jaar. Eigenlijk heb ik nooit graag gesport, maar ik heb het toch eens bij Perfect Fit geprobeerd.  Een half uur in de TFM cabine en een hlaf uur op de loopband is goed te doen. Door het sporten én de aanpassing van mijn voeding ben ik 6,8 kg in 10 weken tijd afgevallen en in omvang 36 weken. Ik ben trots op mijzelf. Nu vind ik sporten wel leuk.

Fabien :

Ik was niet van plan om veel af te vallen, maar om mijn figuur op verschillende plaatsen te corrigeren. Dit is gelukt met de TFM methode en de Betterbelly. Ik ben nu 4 kg lichter en 40 cm in omvang minder. Het sporten bevalt super. Miriam bedankt.

Monique :

47 jaar. In 5 weken tijd ben ik 3 kg en 21 cm afgevallen. Het begin is gemaakt en ik ga gewoon door, want ik vind het super leuk en gezellig bij Perfect Fit

Resie :

54 jaar. Ik ben in 3 maanden tijd 6 kg afgevallen en 59 cm in omvang, ondanks dat ik toch wat vaker uit eten ga. Dit is voor mij een perfecte combinatie

Laura :

Ik ben 29 jaar en was na mijn zwangerschap 77,5 kg. Nu ben ik na enkele maanden sporten in de TFM cabine en de Betterbelly 7,5 kg afgevallen en 60 cm in omvang kwijtgeraakt. De oefeningen waren intensief maar goed te doen. Dit is een echte aanrader

Fabienne :

41 jaar. Perfect Fit is een kleinschalige sportstudio met  persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier alle aandacht en voedingsadvies. Ik blijf hier sporten

Sylvia :

Hier een update van 21-08-2013 . Ik ben supertrots op mijzelf want ik heb mijn streefgewicht van 72 kg gehaald. Dus in 7 maanden tijd ben ik 23,6 kg kwijtgeraakt en 155 cm in omvang. Ik voel mij geweldig en ga elke week naar Perfect Fit voor de goede begeleiding en mijn weegmoment. Hartstikke bedankt

Monique :

Ik zocht een manier om tijdens de zomerperiode toch door te sporten aangezien mijn aerobic, step- en spinninglessen stopten voor de vakantieperiode. Ik startte bij Perfect Fit en vond een gedreven en kundige begeleiding in de persoon van Miriam. Rennen op de loopband met de Better Belly en oefeningen in de infrarood cabines zorgden ervoor dat ik in 6 weken tijd bijna 4 kilo kwijt raakte en 30 cm ben afgenomen. Miriam wist mij in die tijd altijd te stimuleren. Dit is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten een abonnement te nemen voor het komende half jaar.

Sylvia :

Begin april vond ik het tijd om wat aan mijn gewicht te doen. Ik ben nu 4 maanden verder en ben 20,4 kg ! afgevallen, en heb in totaal 124 cm! in omvang  verloren. Miriam is mij daarbij een grote steun geweest, met daarbij natuurlijk ook een grote portie zelfdiscipline.
Door haar voedingsadvies, maar vooral ook door haar deskundige begeleiding bij de TFM methode in combinatie met de betterbelly, is het mij gelukt om mijn streefgewicht te halen. Ze let nauwkeurig erop dat je de oefeningen, die speciaal voor jou gemaakt zijn, goed uitvoert.
Ze fungeert eigenlijk alsof je een personal trainer zou hebben.
Bedankt Miriam.
samen