Cupping massage

Bij Perfect Fit kan men terecht voor een Cupping massage, met als doel het verminderen of in enkele gevallen zelfs het geheel laten verdwijnen van de cellulite op billen en benen.

Cupping is een effectiefe techniek voor  het verminderen van cellulite in verschillende stadia zowel bij de medium als de harde variant van cellulite.  Cupping wordt op de huid vacuüm gezogen doormiddel van siliconen cups, op deze manier stimuleer je het weefsel plaatselijk van een optimale doorbloeding en trek je de verklevingen als het ware los. De stofwisseling in de vetcellen wordt geactiveerd, ook de niet verharde vetcellen waarvan de stofwisseling niet meer functioneert ( de harde en pijnlijke bobbels in het weefsel) worden weer in beweging gezet. Door de verstoringen in het weefsel kunnen er blauwe plekken ontstaan die binnen een paar dagen vaak weer verdwijnen. Net als elke behandeling voor het verminderen van cellulite zijn hierbij ook meerdere behandelingen raadzaam. Het beste is om dit als kuur van bijvoorbeeld 10 sessie te doen voor duidelijk zichtbaar resultaat.

Tevens kan de Cupping massage ook worden gebruikt om pijn aan nek, schouders en rug te behandelen. Ook bij chronische pijnklachten en hoofdpijn (migraine) kan deze massagevorm met succes worden toegepast.

Bel voor meer informatie of een afspraak naar 043 3110030.

cupping

batsen