Universal Contour Wrap

  • Heeft direct resultaat
  • Is een geweldige start voor een afslankingskuur
  • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
  • Is ideaal voor of na een vakantie of speciale gelegenheid
  • Is voor iedereen die er snel goed uit wil zien

De Universal Contour Wrap is een ontslakkingsmethode die iedereen helpt af te slanken, met gegarandeerd 15 centimeter omvang verlies bij de eerste behandeling! Men wordt gewikkeld met bandages die gedrenkt worden in een speciaal concentraat. Dit concentraat bestaat uit Dode Zee klei, andere zee- en bodemextracten en verschillende natuurlijke mineralen. Wanneer het lichaam omwikkeld is met deze bandages, werkt dit als een grote omslagdoek. De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd. De Body Wrap is een ontslakkingsmethode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en zwangerschapsstriemen minder zichtbaar maakt. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de Body Wrap. Een positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.

Deze wikkelmethode is ontwikkeld in de gezondheidszorg voor mensen met nier-, lymfe- en leverproblemen. Het ontslakkend- (afslankend) effect houdt naar gelang uw eigen levenswijze een half jaar tot een jaar stand. Gifstoffen in het lichaam ontstaan door factoren als narcose, ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. Deze gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69 % uit puur gif en zwelt hierdoor behoorlijk op. Universal Contour Wrap verwijdert de gifstoffen, waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt. Cellulite die door het opzwellen van de tussencel- vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt.

Versteviging en verstrakking

Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, door dat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

Een revitaliserende behandeling

De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam als een warme omslag en de gifstoffen gaan langs deze weg het lichaam verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de porien van de huid bevind zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg.
Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is om van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.

Mijn advies voor een slanker en gezonder lichaam

Ik raad iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van:

  • Het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken;
  • Of je de behandeling combineert met een dieet;
  • Hoe los je huid op bepaalde plaatsen is;
  • Hoe vast de reeds gevormde cellulitis is;

De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.