Rennie – 3-7-2023

Na 4 maanden ben ik 17kg afgevallen en 113cm in omvang kwijt. Ik ben zeer gemotiveerd met sporten d.m.v. de afspraken en de persoonlijke begeleiding van Miriam. Ik heb een gezond voedingsschema waardoor ik mij beter voel! Door het sporten voel ik mij soepeler en heb ik meer energie. Ik ben heel blij dat ik deze stap naar Perfect Fit heb gemaakt. Een echte aanrader!

Femke – Update – 30-6-2023

Femke is 12kg afgevallen en 81 cm in totaal kwijt na 5 maanden trainen!

Femke – 7-2-2023

Na jaren niets te hebben gedaan aan gezond en fit door het leven gaan, de wel bekende knop omgezet.
Ik sport momenteel 3 x per week en heb daarnaast enkele aanpassingen in mijn voedingspatroon gedaan.
Met super goede begeleiding van Miriam, rekeninghoudend met risico gebieden. Juist voor mijn probleem plekken in/op me lichaam is het sporten in de infraroodcabine samen met de cardio met Betterbelly een super goede combinatie. Pijnklachten waar ik al enkele jaren mee liep zijn voor 80% verdwenen , wat misschien nog wel het belangrijkste weegt op alle andere resultaten.
Ik voel met fitter, energieker, vrolijker en een sterkere vrouw/moeder.
Resultaten van zowel de kilo’s (-5kg) als de cm’s (-37) die er in 3 weken/10 sessies af zijn motiveren om deze lijn vast te houden. WORDT VERVOLGD!

Nancy – 26-2-2022

Ik sport al jaren met veel plezier bij Perfect fit. De begeleiding is top! Erg vriendelijk, enthousiast en kundig.  Je kunt terecht met allerlei vragen over afvallen, bewust eten en gezondheid. Verder zijn de openingstijden ruim en is de apparatuur van prima kwaliteit.

Het aanbod is gevarieerd, waardoor het leuk blijft om te komen sporten. De sportcombinatie TMF methode (cabine) en Betterbelly bevalt mij het best. De effectiefste manier om fit te blijven en toch lekker af te slanken. Ik heb geen spierpijn meer en ik kom zelfs na een drukke dag altijd ontspannen terug van het sporten.

Tot slot kan ik de Universal Contour Wrap en lymfedrainage (detox toestel) aanraden. Verbluffende resultaten! Een heerlijk ontspanningsmoment om jezelf te gunnen of iemand cadeau te geven.

Bianca – 29-1-2022

Na jaren wel veel met afvallen te zijn bezig geweest, bleef ik altijd “hangen” bij -5 kg. Doordat ik hier toch veel tijd aan besteedde was dit dus niet stimulerend, waardoor snel ook weer de kilo’s erbij kwamen indien ik me weer wat gunde. Zeer frustrerend dus! Op aanraden van een goede vriendin heb ik bij Miriam een proefles gevolgd. Zo kon ik vrijblijvend bekijken of dit iets voor mij was. Het beviel me waardoor ik eerst een 10-ritten kaart gekozen had om te bekijken welke abonnement bij mij paste. Heel fijn die flexibiliteit!

Vervolgens krijg je meteen een complete bodyscan en meeting van je hele lichaam. Zodoende krijg je een passend work-out schema en indien je dit wenst ook een passend voedingsschema. Door de bodyscan kwam ik erachter dat mijn stofwisseling zeer laag was. Gevolg van het thuiswerken en dit moest dus opnieuw opgebouwd worden. Doordat het kleinschalig is en de prettige sfeer die er heerst, sport ik nu 3x per week en ik vind sporten op deze manier weer super leuk! 30 minuten TMF cabine gevolgd door 30 minuten cardio /better belly.

Ik ben inmiddels al 4 maanden verder en 15 kg afgevallen! Een extra stimulans is het elke week wegen en om de 10 lessen wordt opnieuw je lichaam gemeten en je sportschema aangepast aan wat je wil bereiken. Ik kan vandaar Perfectfit voor ieder aanraden die er zelf niet uitkomt om je doel te bereiken. Miriam, super bedankt voor de support en zeker niet onbelangrijk om wie de persoon die je bent 😉.

Lusy

Met haar 90 ! lentes onze oudste klant.
Door geregeld 15  tot 20 minuten op de fiets te bewegen, is mijn mobiliteit  veel beter geworden. Bedankt Miriam voor de goede begeleiding.

Lydia

Im Frühling letzten Jahres habe ich mich bei Perfect Fit angemeldet. Meine Hosen zwickten, durch das viele Sitzen bei der Arbeit fühlte ich mich wie „eingerostet“. Mir war klar, dass ich es alleine nicht schaffen würde, den inneren Schweinehund anzugehen, also suchte ich nach einer Alternative. Schon das erste Gespräch mit der Eigentümerin und Trainerin Miriam hat mir geholfen, endlich den inneren Schweinehund anzugehen.

Inzwischen ist noch kein Jahr vergangen und ich habe 10 kg abgenommen. Aber das Beste ist, dass ich mich jetzt viel wohler in meiner Haut fühle. Bei Perfect Fit habe ich genau die passende Kombination gefunden: kompetente Beratung durch die Trainerin Miriam, einen individuellen Trainingsplan, abgestimmt auf meine Problemzonen, und einen Trainingsort, an dem man sich wirklich wohl fühlt. PS .. Meine Hosen musste ich inzwischen durch neue ersetzen, weil sie mir zu groß geworden sind!

Janice

Een echte aanrader voor iedereen die gewicht wil verliezen! Wekelijks een half uurtje TFM cabine én een half uurtje Better Belly hebben mij in 3 maanden tijd geholpen om fitter en slanker te worden. Ruim 8 kg aan gewicht verloren en in totaal 60 cm, mede dankzij Perfect Fit! Heel erg bedankt Miriam voor de vele tips en goede begeleiding.

Marina

Zo trots op Marina! Ze ging nog steeds door met de begeleiding van Perfect Fit, nadat ze na 3 maanden al 10 kg kwijt was en bijna 50 cm in totale omvang.
Nu heeft Marina in totaal 17 kg en 79 cm in totale omvang afgetraind. hier zie je het resultaat. Geweldig! 

marina

Lusanne

2 maanden na mijn zwangerschap gestart met 2 keer per week sporten. De TFM cabine in combinatie met de betterbelly en het resultaat na 10 keer: 44 cm kwijt! Nu sta ik 1 keer per week op de loopband en ben ik in totaal 10 kilo kwijtgeraakt in 3.5 maand. Nog 3 kilo te gaan maar dat gaat zeker lukken met het advies van Miriam. Dit was me zeker niet gelukt zonder goed advies maar als je weet dat je in het weekend eens mag zondigen en doordat je let op wat je eet, dan proef je ook nog eens hoe lekker eten is.
Miriam bedankt!!

Robby

38 jaar. Half augustus begonnen. Eerst met de TFM cabine en Betterbelly, en daarna overgestapt op alleen de Betterbelly, en ben in vier maanden 11 kg afgevallen.

Sandra

35 jaar. Ik heb een dochter van 8 maanden en samen met mijn man Robby ben ik bij Perfect Fit begonnen en de begeleiding is professioneel. Je voeding wordt besproken en er word een aangepast sportprogramma voor je samengesteld. Ik ben trots dat ik 7,5 kg  en 56 cm in omtrek kwijt ben en ik voel mij fitter dan ooit.

Marie-Louise

65 jaar. Ik ben bij Perfect Fit begonnen en dacht eerst dat ik het niet aankon, maar het tegendeel is waar. De TFM cabine, in combinatie met de loopband houd ik goed vol en het resultaat mag er zijn. Ik ben nu 3 maanden verder en ben 8 kg afgevallen en 58 cm in omvang kwijt. Geweldig en ik ga gewoon door! Miriam bedankt!

Henriette

59 jaar. Ik heb mijn knieën versleten, waardoor ik aangepast moet sporten. In de TFM cabines kun je spierversterkende oefeningen liggend uitvoeren en de resultaten zijn geweldig. Ik krijg er veel complimenten en energie voor terug.

Linzia

Ik heb geen overgewicht maar wilde graag wat figuurcorrectie. Ik doe 2 keer per week de TFM cabines wat ik erg goed vind en ben na 10 sessies 21 cm van mijn omvang kwijtgeraakt. De huid word strakker en de contouren mooier.

Sonja

Hallo, ik wil graag mijn mening geven. Ik ben begonnen bij Perfect Fit omdat ik op bepaalde plaatsen van mijn lichaam mijn figuur wilde verbeteren. En dat is behoorlijk gelukt. Ik ben al 22 cm verloren. Toppie!

Cathy

Ik wil graag iets vertellen over hoe goed het sporten bij PERFECT-FIT mij doet.
Ik ben 22 kg afgevallen en voel me geweldig. Toen ik begon had ik maat 46 en nu, bijna niet te geloven, heb ik broekmaat 38. Mijn figuur is ontzettend verbeterd en ik voel mij gewoon fit en vitaal en dat bij een leeftijd van 60 jaar. Ik heb een prima balans bereikt tussen sporten en eten en kan jullie melden dat mijn gewicht ook stabiel blijft.

Dit alles was mij niet gelukt zonder de geweldige begeleiding van Miriam. Zij is een super coach op het gebied van bewegen en voeding. Zij stelt voor mij een individueel programma samen voor wat betreft de oefeningen, daarbij geeft zij ook zeer bruikbare voedingsadviezen die in de praktijk gemakkelijk zijn uit te voeren. Zij motiveert iedereen op een zeer vriendelijke en inspirerende manier.

Ik raad iedereen aan om op deze zeer verantwoorde manier te gaan bewegen, je wordt er gewoon een gezonder en energieker mens van. Ik vind dan ook dat Miriam het geweldig doet. Uiteraard gaat alles niet vanzelf, je moet er wel voor willen gaan. Maar met zo’n begeleiding en de fraaie inrichting van de studio kunnen positieve resultaten niet uitblijven.

Een tijdje geleden ben ik via Miriam in contact gekomen met MOA. MOA is een voedingssupplement dat het fundament vormt voor een goede gezondheid. Het is uniek samengesteld en geproduceerd, gemaakt met 34 van ’s werelds meest krachtige ingrediënten. Het biedt preventie en bescherming die we allemaal zoeken en geeft mij veel meer energie en weerstand en het heeft een uitstekend effect op mijn spijsvertering en de daarmee samenhangende werking van de darmen.

Kortom ik wilde even kwijt dat ik heel erg tevreden ben over PERFECT-FIT en dat ik iedereen kan aanraden om te starten met bewegen en als je nog twijfelt het op zijn minst te proberen. Ik ben ervan overtuigd dat succes verzekerd is.

Theo

69 jaar. In 4 maanden tijd ben ik 8 kg afgevallen. De omvang van mijn buik is door de betterbelly drastisch verminderd, en in combinatie met het voedingsadvies van Miriam is mijn kledingmaat van XXL naar L gegaan.
Klasse !

Nicole

Na 10 keer TFM en Betterbelly ben ik 4 kg en 38 cm kwijtgeraakt.
Te gek. Ik blijf doorgaan.

Monica

Na drie maanden TFM en Betterbelly ben ik 5 kg lichter en 40 cm in omvang kwijt.

Karin

Ik sport in de TFM cabines en met de Betterbelly en ben hierdoor 27 cm afgevallen en de vetmassa is van 36 naar 29 gegaan.
Heerlijk.

Caroline

48 jaar. Ik ben, door intensief te sporten in de TFM cabines in  7 maanden tijd 10 kg afgevallen en ben 68 cm in omvang kwijtgeraakt. Bedankt Miriam voor de goede begeleiding.

Monique

33 jaar. Ik ben nu 4 maanden bezig en ben nu al 9 kg afgevallen en heb 61 cm in omvang verloren. Geweldig!

Els

Ik had geen overgewicht, maar ben toch na twee maanden sporten met de Betterbelly en de TFM cabine 5 kg en 13 cm in omvang kwijtgeraakt.

Monique

Ik ben 41 jaar en sport heel veel. De TFM methode was voor mij onbekend. Boven verwachting ben ik met deze methode 8 kg afgevallen en 64 cm in omvang. Mijn vetmassa is aanzienlijk minder geworden en de spiermassa meer. Dit alles in 3 maanden tijd. Ongelooflijk.

Mandy

Omdat ik volgend jaar ga trouwen ben ik 5 maanden geleden bij Perfect Fit begonnen om een paar kilo’s kwijt te raken. Ik ben nu 12,2 kg afgevallen, en 80 cm in omvang! Ik ben van maat 44 naar maat 36 gegaan. Dit is echt fantastisch. Door het sporten lijkt het wel alsof ik nog meer kilo’s kwijt ben. Ik blijf gewoon doorgaan onder de begeleiding van Miriam.

Solange

Ik ben 47 jaar en wilde graag wat meer conditie en spieren opbouwen. Door middel van de TFM cabines ben ik in 5 weken tijd 2,5 kg en 22 cm afgevallen. Ik blijf hiermee doorgaan.

Vannessa

29 jaar. Samen met mijn moeder ben ik bij Perfect Fit begonnen, en na 5 weken ben ik 4 kg afgevallen en in omvang 34 cm. Ik heb nu een mooi gezond gewicht en voel mij goed. Dank je wel.

Manon

42 jaar. Eigenlijk heb ik nooit graag gesport, maar ik heb het toch eens bij Perfect Fit geprobeerd.  Een half uur in de TFM cabine en een half uur op de loopband is goed te doen. Door het sporten én de aanpassing van mijn voeding ben ik 6,8 kg in 10 weken tijd afgevallen en in omvang 36 weken. Ik ben trots op mijzelf. Nu vind ik sporten wel leuk.

Fabien

Ik was niet van plan om veel af te vallen, maar om mijn figuur op verschillende plaatsen te corrigeren. Dit is gelukt met de TFM methode en de Betterbelly. Ik ben nu 4 kg lichter en 40 cm in omvang minder. Het sporten bevalt super. Miriam bedankt.

Monique

47 jaar. In 5 weken tijd ben ik 3 kg en 21 cm afgevallen. Het begin is gemaakt en ik ga gewoon door, want ik vind het super leuk en gezellig bij Perfect Fit!

Resie

54 jaar. Ik ben in 3 maanden tijd 6 kg afgevallen en 59 cm in omvang, ondanks dat ik toch wat vaker uit eten ga. Dit is voor mij een perfecte combinatie.

Laura

Ik ben 29 jaar en was na mijn zwangerschap 77,5 kg. Nu ben ik na enkele maanden sporten in de TFM cabine en de Betterbelly 7,5 kg afgevallen en 60 cm in omvang kwijtgeraakt. De oefeningen waren intensief maar goed te doen. Dit is een echte aanrader!

Fabienne

41 jaar. Perfect Fit is een kleinschalige sportstudio met  persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier alle aandacht en voedingsadvies. Ik blijf hier sporten.

Sylvia

Hier een update van 21-08-2013 . Ik ben supertrots op mijzelf want ik heb mijn streefgewicht van 72 kg gehaald. Dus in 7 maanden tijd ben ik 23,6 kg kwijtgeraakt en 155 cm in omvang. Ik voel mij geweldig en ga elke week naar Perfect Fit voor de goede begeleiding en mijn weegmoment. Hartstikke bedankt!

Monique

Ik zocht een manier om tijdens de zomerperiode toch door te sporten aangezien mijn aerobic, step- en spinninglessen stopten voor de vakantieperiode. Ik startte bij Perfect Fit en vond een gedreven en kundige begeleiding in de persoon van Miriam. Rennen op de loopband met de Better Belly en oefeningen in de infrarood cabines zorgden ervoor dat ik in 6 weken tijd bijna 4 kilo kwijt raakte en 30 cm ben afgenomen. Miriam wist mij in die tijd altijd te stimuleren. Dit is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten een abonnement te nemen voor het komende half jaar.

Sylvia

Begin april vond ik het tijd om wat aan mijn gewicht te doen. Ik ben nu 4 maanden verder en ben 20,4 kg ! afgevallen, en heb in totaal 124 cm! in omvang  verloren. Miriam is mij daarbij een grote steun geweest, met daarbij natuurlijk ook een grote portie zelfdiscipline.

Door haar voedingsadvies, maar vooral ook door haar deskundige begeleiding bij de TFM methode in combinatie met de betterbelly, is het mij gelukt om mijn streefgewicht te halen. Ze let nauwkeurig erop dat je de oefeningen, die speciaal voor jou gemaakt zijn, goed uitvoert.

Ze fungeert eigenlijk alsof je een personal trainer zou hebben.
Bedankt Miriam.
samen